FB Skip to main content

"Toen wij trouwden creëerden we ons eigen trouwboek op internet. Een eenvoudige e-mail uitnodiging service heeft ons geholpen om mooie berichten en wensen van al onze gasten te verzamelen. We hebben ook foto's van de bruiloft geupload en twee weken later werd het mooi ontworpen hardcover boek bij ons thuis bezorgd, een herinnering voor het leven!"
/Diana & Roger

Heb je geen zin in een onleesbaar gastenboek? Nu kun je je eigen persoonlijke en unieke trouwboek maken, een lang blijvende herinnering. Een zeer gewaardeerd cadeau voor een bruiloft, voor de borrel of het vrijgezellenfeest - voor anderen of voor jezelf.

Een tip! Gebruik de e-mail uitnodiging service en de berichten van je gasten zullen automatisch in het boek terecht komen - het is heel eenvoudig!

Bij Solentro kun je je eigen boek maken, fotoboek, foto album, trouwboek, afstudeerboek (jaarboek), doopboek, gedenkboek, blog boek, pensioenboek, "mijn eerste boek" - we richten ons op eenvoud en gebruiksvriendelijkheid dat je de ruimte geeft voor je creativiteit!

Nieuws
bottom-banner-close