Neem contact met ons op

Een uniek trouwboek!

"Toen wij trouwden creëerden we ons eigen trouwboek op internet. Een eenvoudige e-mail uitnodiging service heeft ons geholpen om mooie berichten en wensen van al onze gasten te verzamelen. We hebben ook foto's van de bruiloft geupload en twee weken later werd het mooi ontworpen hardcover boek bij ons thuis bezorgd, een herinnering voor het leven!"
/Diana & Roger

Solentro

Heb je geen zin in een onleesbaar gastenboek? Nu kun je je eigen persoonlijke en unieke trouwboek maken, een lang blijvende herinnering. Een zeer gewaardeerd cadeau voor een bruiloft, voor de borrel of het vrijgezellenfeest - voor anderen of voor jezelf.

Een tip! Gebruik de e-mail uitnodiging service en de berichten van je gasten zullen automatisch in het boek terecht komen - het is heel eenvoudig!

Bij Solentro kun je je eigen boek maken, fotoboek, foto album, trouwboek, afstudeerboek (jaarboek), doopboek, gedenkboek, blog boek, pensioenboek, "mijn eerste boek" - we richten ons op eenvoud en gebruiksvriendelijkheid dat je de ruimte geeft voor je creativiteit!

Maak je eigen boek!

Maak je eigen boek!

Bij Solentro kun je je eigen boek maken, fotoboek, foto album, trouwboek, afstudeerboek (jaarboek), doopboek, gedenkboek, blogboek, pensioenboek, "mijn eerste boek", kookboek, etc.

Maak je eigen fotoboek!

Maak je eigen fotoboek!

Je kunt nu, geheel automatisch, je eigen fotoboek maken. Wanneer je je afbeeldingen upload naar Solentro, kun je eenvoudig ervoor kiezen om het boek automatisch te vullen met je foto's – makkelijker wordt het niet!

Solentro - maak je eigen boek

We streven ernaar om de beste en makkelijkste manier te zijn voor het maken van je eigen persoonlijke boek of fotoboek.Meer lezen...

Producten

Fotoboek - een eenvoudige manier om je foto's te verzamelen en je eigen fotoboek te creëren. Volledige creative vrijheid wanneer je je eigen fotoboek of foto album maakt!

Recepten kookboek - verzamel je recepten in een mooi recepten kookboekvan de hoogste kwaliteit!

Jaarboek - vraag je klasgenoten om een boodschap te schrijven en verzamel alles in je eigen jaarboek / afstudeer boek, een herinnering voor het leven! Ook geschikt voor een schoolgala.

School project - maak een uniek boek van jouw school project.Maak een boek in ons systeem en gebruik de mallen, ontwerpen en fonts die we aanbieden, of maak je eigen boek met behulp van bewerkingssoftware naar keuze!

Gedenkboek - wanneer iemand overlijdt blijven de herinneringen bestaan. Maak je eigengedenkboek. Vraag je dierbaren om iets over de persoon te schrijven, verzamel herinneringen en foto's. Verzamel het allemaal in een erg mooigedenkboek.

Doopboek - geef een mooidoopboekcadeau met persoonlijke boodschappen en verwante afbeeldingen. Schrijf de leuke gebeurtenissen en herinneringen uit het vroege leven van het kind op - een eigendoopboekvoor het kind!

Paperback - Ons paperback boek is van de hoogste kwaliteit en een uitstekende keuze voor bijvoorbeeld diegenen dieeen eigen boek willen publiceren en veel boeken in zwart/wit willen drukken.

Familieboek - Verzamel uw persoonlijke familiegeschiedenis en uw stamboom in een uniek familieboek. Dit boek is een herinnering voor het leven; voor uzelf, maar ook voor de generaties na u – maak uw eigen familieboek vandaag nog bij Solentro!

Trouwboek - waarom de gasten in een gastenboek op de bruiloft laten schrijven, wanneer je je eigen, persoonlijke en professionele trouwboekkunt maken! Een populair cadeau voor een vrijgezellenfeest of bruiloft - maak je eigen trouwboek!

Blog naar boek - waar je blog ook over gaat, het is een geweldig gevoel om je eigen blog als boek in de boekenkast te hebben staan - maak je eigen blog naar boek!

Pensioenboek - geef een cadeau dat iemand raakt en dat een herinnering voor het leven zal zijn - een mooipensioenboek! We beloven dat een fotoboek met persoonlijke berichten en foto's van collega's een zeer gewaardeerd cadeau is wanneer iemand met pensioen gaat. Gebruik de invite-functie om berichten en foto's automatisch in het boek te verzamelen.

Roman/Gedichten - maak je eigen boek van al je teksten en geschriften! Het is erg eenvoudig om je teksten te verzamelen en je boek te ontwerpen - maak je eigen boek!

Mijn eerste boek - voeg tekst toe, upload foto's, kies het ontwerp en verzamel alles in een mooi boek van de hoogste kwaliteit. Een onverslaanbare herinnering voor de hele familie - maak je eigen "Mijn eerste boek" vandaag!

Verjaardagsboek - zo is het allemaal begonnen; een uniek boek als cadeau voor onze vader op zijn verjaardag. We namen contact op met vrienden en vroegen of ze hem als persoon wilden omschrijven. We verzamelde alle teksten en maakten een verjaardagsboek, een onvergetelijk cadeau - maak ook je eigen verjaardagsboek!