Solentro werd opgericht door de Schildfat broers, Hampus & Tobias. De lancering vond plaats in het begin van 2008. Ze verschenen in de tv-serie Dragon's Den en creëerden heel wat opschudding toen ze een investering van de Dragons van 200 000 Euro afwezen. Vandaag de dag is Solentro een globaal bedrijf. De webapplicatie is volledig webbased en gratis te gebruiken. Solentro is momenteel beschikbaar in het Engels, Zweeds, Duits, Deens, Fins, Noors, Spaans, Nederlands, Italiaans en Frans, met klanten in meer dan 30 landen.Solentro streeft ernaar om de beste en makkelijkste manier te zijn voor iedereen, om een gepersonaliseerd boek of fotoboek te creëren.

De leden van de raad van bestuur

Peter Jungbeck, Voorzitter

In 1982 richtte Peter JungbeckEuroflorist op en was al in 1995 een van de pioniers in de bloem bezorgservice via internet. Peter Jungbeck was van begin tot het moment dat hij ontslag nam in september 2008, de CEO van het bedrijf. Hij is nog steeds de tweede grootste aandeelhouder en lid van het bestuur van het bedrijf dat vandaag de dag de grootste bloemen bezorgservice in Europa is, met een jaarlijkse omzet van meer dan 100 miljoen euro.

Hampus Schildfat, lid van de Raad

Behaalde zijn Bachelor in de literatuur en film aan de Universiteit van Lund en de Universiteit van Californië, Santa Barbara. Hij werkte eerder als script analist bij Spyglass Entertainment in Hollywood met producties als 27 Dresses (2008). In Zweden heeft hij gewerkt voor de Zweedse filmindustrie met Göta Kanal 2, Rosa-the-movie en Arn. Verder heeft hij als projectmanager en art director gewerkt bij een reclamebureau met klanten zoals Leaf en Findus. Hij houdt van skateboarden tot aan het punt dat hij zijn arm af en toe breekt en hij is tevens een gepassioneerde surfer. De oprichter en de CEO van Solentro sinds 2008.

Tobias Schildfat, lid van de Raad

Heeft een Master in business administration met een major in management en marketing aan de Universiteit van Lund en van de Napier Business School in Edinburgh. Hij heeft gewerkt in verschillende bedijfstakken: als een effectenmakelaar voor Handelsbanken, een van de belangrijkste financiële instellingen in Zweden, en als business manager bij Findus, een van de grootste voedingsbedrijven van Zweden. Verder is hij veelvoudig gepubliceerde auteur en zijn eerste boek kwam meteen bovenaan de bestseller lijst, met meer dan 80,000 verkochte exemplaren. Gastdocent marketing op de John Cabot Universiteit in Rome. Als tiener werd hij verliefd op surfen, en hij is nog steeds erg verliefd. Oprichter en CEO van Solentro sinds 2008.


Bij Solentro kun je je eigen boek maken, fotoboek, foto album, trouwboek, afstudeerboek (jaarboek), doopboek, gedenkboek, blog boek, pensioenboek, "mijn eerste boek" - we richten ons op eenvoud en gebruiksvriendelijkheid dat je de ruimte geeft voor je creativiteit!

Wat voor boek wil je maken?

Solentro - maak je eigen boek

We streven ernaar om de beste en makkelijkste manier te zijn voor het maken van je eigen persoonlijke boek of fotoboek.Meer lezen...

Fotoboek - een eenvoudige manier om je foto's te verzamelen en je eigen fotoboek te creëren. Volledige creative vrijheid wanneer je je eigen fotoboek of foto album maakt!

Recepten kookboek - verzamel je recepten in een mooi recepten kookboekvan de hoogste kwaliteit!

Jaarboek - vraag je klasgenoten om een boodschap te schrijven en verzamel alles in je eigen jaarboek / afstudeer boek, een herinnering voor het leven! Ook geschikt voor een schoolgala.

School project - maak een uniek boek van jouw school project.Maak een boek in ons systeem en gebruik de mallen, ontwerpen en fonts die we aanbieden, of maak je eigen boek met behulp van bewerkingssoftware naar keuze!

Gedenkboek - wanneer iemand overlijdt blijven de herinneringen bestaan. Maak je eigengedenkboek. Vraag je dierbaren om iets over de persoon te schrijven, verzamel herinneringen en foto's. Verzamel het allemaal in een erg mooigedenkboek.

Doopboek - geef een mooidoopboekcadeau met persoonlijke boodschappen en verwante afbeeldingen. Schrijf de leuke gebeurtenissen en herinneringen uit het vroege leven van het kind op - een eigendoopboekvoor het kind!

Softcover Basic - Ons Softcover Basic boek is van de hoogste kwaliteit en een uitstekende keuze voor bijvoorbeeld diegenen dieeen eigen boek willen publiceren en veel boeken in zwart/wit willen drukken.

Trouwboek - waarom de gasten in een gastenboek op de bruiloft laten schrijven, wanneer je je eigen, persoonlijke en professionele trouwboekkunt maken! Een populair cadeau voor een vrijgezellenfeest of bruiloft - maak je eigen trouwboek!

Blog naar boek - waar je blog ook over gaat, het is een geweldig gevoel om je eigen blog als boek in de boekenkast te hebben staan - maak je eigen blog naar boek!

Pensioenboek - geef een cadeau dat iemand raakt en dat een herinnering voor het leven zal zijn - een mooipensioenboek! We beloven dat een fotoboek met persoonlijke berichten en foto's van collega's een zeer gewaardeerd cadeau is wanneer iemand met pensioen gaat. Gebruik de invite-functie om berichten en foto's automatisch in het boek te verzamelen.

Roman/Gedichten - maak je eigen boek van al je teksten en geschriften! Het is erg eenvoudig om je teksten te verzamelen en je boek te ontwerpen - maak je eigen boek!

Mijn eerste boek - voeg tekst toe, upload foto's, kies het ontwerp en verzamel alles in een mooi boek van de hoogste kwaliteit. Een onverslaanbare herinnering voor de hele familie - maak je eigen "Mijn eerste boek" vandaag!

Verjaardagsboek - zo is het allemaal begonnen; een uniek boek als cadeau voor onze vader op zijn verjaardag. We namen contact op met vrienden en vroegen of ze hem als persoon wilden omschrijven. We verzamelde alle teksten en maakten een verjaardagsboek, een onvergetelijk cadeau - maak ook je eigen verjaardagsboek!

Nieuws
bottom-banner-close