Skip to main content

Solentro Hardcover overzicht

Hardcover Deluxe (omslag en inleg in kleur)

Dit hoogwaardige boek met de kwaliteit van een fotoboek voldoet aan de eisen van onze professionele gebruikers – je kunt kiezen uit een matte of glanzende omslag.
De pagina’s in het boek zijn van ons hoogwaardige papier (170g), speciaal gemaakt voor digitaal printen. De duurzaamheid en stevigheid onderscheidt dit boek van andere boeken, een perfecte keuze voor een professioneel fotoboek.

Solentro Hardcover Basic hoge kwaliteit

Hardcover Premium (omslag en inleg in kleur)

Dit premium boek voldoet zelfs aan de hoogste eisen - je kunt kiezen uit een matte of glanzende omslag.
De binnenpagina's bestaan uit hoge kwaliteit papier (130g) dat speciaal voor digitaal drukken gemaakt is. De duurzaamheid en stabiliteit van dit boek onderscheidt het van anderen, een perfecte keuze als een cadeau of voor andere speciale gelegenheden.

Solentro Hardcover Basic professioneel

Nieuw! Hardcover Basic (cover in kleur, zwart/wit inleg)

Ons zwart/wit hardcover boek is de perfecte keuze voor wie veel boeken in zwart/wit wil laten afdrukken. Minimaal 10 boeken per bestelling.
De matte omslag is gelamineerd in kleur op een stijve en duurzame kartonnen omslag van 3 mm dik. De zwart/witte binnenkant bestaat uit ongecoatArctic Matt 115 g papier van zeer hoge kwaliteit. Een uitstekende keuze voor wie bijvoorbeeld een eigen boek wil publiceren.

Solentro Softcover Premium professionele binding

Softcover Premium (omslag en inleg in kleur)

Een hoge kwaliteit keuze met dezelfde sterke binding als onze hard cover, maar dan met een zachtere cover.
De binnenpagina's bestaan uit hoge kwaliteit papier (130g) dat speciaal voor digitaal drukken gemaakt is. De gelamineerde zachte cover is gedrukt op hoge kwaliteit 220g karton - je kunt kiezen uit een matte of glanzende omslag.

Solentro Softcover Premium professionele binding

Softcover Basic (cover in kleur, zwart/wit inlay)

Een boek dat een perfecte keuze is voor diegenen die veel boeken in zwart/wit willen drukken. Minimaal 10 boeken per bestelling.
De cover is gelamineerd in kleur op Invercote G 240g papier. De zwart/witte binnenkant bestaat uit ongestreken Arctic Matt 115 g papier. Een uitstekende keuze voor diegenen die, bijvoorbeeld, hun eigen boek willen publiceren.

Solentro Spiral professionele binding

Spiraal binding (omslag en inleg in kleur)

Een boek met een spiraal binding zorgt voor een professionele en solide indruk.
De binnenkant is gedrukt op hoge kwaliteit 170 g papier speciaal gemaakt voor digitaal drukken. De gelamineerde cover is gedrukt op ons hoge kwaliteit 250g papier - je kunt kiezen uit een matte of glanzende omslag. Bovenop de cover, voor en achter, monteren we een matte harde plastic cover, dat zorgt voor een robuuste en mooie look. De binding is erg makkelijk om open te laten en is daardoor erg geschikt voor zakelijke of schoolgerelateerde gelegenheden.
Solentro Staple professionele binding

Nietjes binding (cover and inlay in kleur)

Een eenvoudig, maar mooi boek dat met nietjes gebonden is.
De binnenkant is gedrukt op ons hoge kwaliteit 170g papier dat speciaal gemaakt is voor digitaal drukken. De gelamineerde cover is gedrukt op ons hoge kwaliteit 250g papier - je kunt kiezen uit een matte of glanzende omslag.

Bij Solentro kun je je eigen boek maken, fotoboek, foto album, trouwboek, afstudeerboek (jaarboek), doopboek, gedenkboek, blog boek, pensioenboek, "mijn eerste boek" - we richten ons op eenvoud en gebruiksvriendelijkheid dat je de ruimte geeft voor je creativiteit!

Wat voor boek wil je maken?

Fotoboek - een eenvoudige manier om je foto's te verzamelen en je eigen fotoboek te creëren. Volledige creative vrijheid wanneer je je eigen fotoboek of foto album maakt!
Softcover Basic - Ons Softcover Basic boek is van de hoogste kwaliteit en een uitstekende keuze voor bijvoorbeeld diegenen dieeen eigen boek willen publiceren en veel boeken in zwart/wit willen drukken.
Roman/Gedichten - maak je eigen boek van al je teksten en geschriften! Het is erg eenvoudig om je teksten te verzamelen en je boek te ontwerpen - maak je eigen boek!
Verjaardagsboek - zo is het allemaal begonnen; een uniek boek als cadeau voor onze vader op zijn verjaardag. We namen contact op met vrienden en vroegen of ze hem als persoon wilden omschrijven. We verzamelde alle teksten en maakten een verjaardagsboek, een onvergetelijk cadeau - maak ook je eigen verjaardagsboek!
Blog naar boek - waar je blog ook over gaat, het is een geweldig gevoel om je eigen blog als boek in de boekenkast te hebben staan - maak je eigen blog naar boek!
Trouwboek - waarom de gasten in een gastenboek op de bruiloft laten schrijven, wanneer je je eigen, persoonlijke en professionele trouwboekkunt maken! Een populair cadeau voor een vrijgezellenfeest of bruiloft - maak je eigen trouwboek!
Gedenkboek - wanneer iemand overlijdt blijven de herinneringen bestaan. Maak je eigengedenkboek. Vraag je dierbaren om iets over de persoon te schrijven, verzamel herinneringen en foto's. Verzamel het allemaal in een erg mooigedenkboek.
Mijn eerste boek - voeg tekst toe, upload foto's, kies het ontwerp en verzamel alles in een mooi boek van de hoogste kwaliteit. Een onverslaanbare herinnering voor de hele familie - maak je eigen "Mijn eerste boek" vandaag!
Recepten kookboek - verzamel je recepten in een mooi recepten kookboekvan de hoogste kwaliteit!
School project - maak een uniek boek van jouw school project.Maak een boek in ons systeem en gebruik de mallen, ontwerpen en fonts die we aanbieden, of maak je eigen boek met behulp van bewerkingssoftware naar keuze!
Jaarboek - vraag je klasgenoten om een boodschap te schrijven en verzamel alles in je eigen jaarboek / afstudeer boek, een herinnering voor het leven! Ook geschikt voor een schoolgala.
Pensioenboek - geef een cadeau dat iemand raakt en dat een herinnering voor het leven zal zijn - een mooipensioenboek! We beloven dat een fotoboek met persoonlijke berichten en foto's van collega's een zeer gewaardeerd cadeau is wanneer iemand met pensioen gaat. Gebruik de invite-functie om berichten en foto's automatisch in het boek te verzamelen.
Doopboek - geef een mooidoopboekcadeau met persoonlijke boodschappen en verwante afbeeldingen. Schrijf de leuke gebeurtenissen en herinneringen uit het vroege leven van het kind op - een eigendoopboekvoor het kind!
Nieuws
bottom-banner-close