FB Skip to main content

Soorten boeken: Solentro Hardcover overzicht

Hardcover Deluxe (omslag en inleg in kleur)

Dit hoogwaardige boek met de kwaliteit van een fotoboek voldoet aan de eisen van onze professionele gebruikers – je kunt kiezen uit een matte of glanzende omslag.
De pagina’s in het boek zijn van ons hoogwaardige papier (170g), speciaal gemaakt voor digitaal printen. De duurzaamheid en stevigheid onderscheidt dit boek van andere boeken, een perfecte keuze voor een professioneel fotoboek.

Soorten boeken: Solentro Hardcover Basic hoge kwaliteit

Hardcover Premium (omslag en inleg in kleur)

Dit premium boek voldoet zelfs aan de hoogste eisen - je kunt kiezen uit een matte of glanzende omslag.
De binnenpagina's bestaan uit hoge kwaliteit papier (130g) dat speciaal voor digitaal drukken gemaakt is. De duurzaamheid en stabiliteit van dit boek onderscheidt het van anderen, een perfecte keuze als een cadeau of voor andere speciale gelegenheden.

Soorten boeken: Solentro Hardcover Basic professioneel

Nieuw! Hardcover Basic (cover in kleur, zwart/wit inleg)

Ons zwart/wit hardcover boek is de perfecte keuze voor wie veel boeken in zwart/wit wil laten afdrukken. Minimaal 10 boeken per bestelling.
De matte omslag is gelamineerd in kleur op een stijve en duurzame kartonnen omslag van 3 mm dik. De zwart/witte binnenkant bestaat uit ongecoatArctic Matt 115 g papier van zeer hoge kwaliteit. Een uitstekende keuze voor wie bijvoorbeeld een eigen boek wil publiceren.

Solentro Softcover Premium professionele binding

Softcover Premium (omslag en inleg in kleur)

Een hoge kwaliteit keuze met dezelfde sterke binding als onze hard cover, maar dan met een zachtere cover.
De binnenpagina's bestaan uit hoge kwaliteit papier (130g) dat speciaal voor digitaal drukken gemaakt is. De gelamineerde zachte cover is gedrukt op hoge kwaliteit 220g karton - je kunt kiezen uit een matte of glanzende omslag.

Solentro Softcover Premium professionele binding

Softcover Basic (cover in kleur, zwart/wit inlay)

Een boek dat een perfecte keuze is voor diegenen die veel boeken in zwart/wit willen drukken. Minimaal 10 boeken per bestelling.
De cover is gelamineerd in kleur op Invercote G 240g papier. De zwart/witte binnenkant bestaat uit ongestreken Arctic Matt 115 g papier. Een uitstekende keuze voor diegenen die, bijvoorbeeld, hun eigen boek willen publiceren.

Solentro Spiral professionele binding

Spiraal binding (omslag en inleg in kleur)

Een boek met een spiraal binding zorgt voor een professionele en solide indruk.
De binnenkant is gedrukt op hoge kwaliteit 170 g papier speciaal gemaakt voor digitaal drukken. De gelamineerde cover is gedrukt op ons hoge kwaliteit 250g papier - je kunt kiezen uit een matte of glanzende omslag. Bovenop de cover, voor en achter, monteren we een matte harde plastic cover, dat zorgt voor een robuuste en mooie look. De binding is erg makkelijk om open te laten en is daardoor erg geschikt voor zakelijke of schoolgerelateerde gelegenheden.
Soorten boeken: Solentro Staple professionele binding

Nietjes binding (cover and inlay in kleur)

Een eenvoudig, maar mooi boek dat met nietjes gebonden is.
De binnenkant is gedrukt op ons hoge kwaliteit 170g papier dat speciaal gemaakt is voor digitaal drukken. De gelamineerde cover is gedrukt op ons hoge kwaliteit 250g papier - je kunt kiezen uit een matte of glanzende omslag.

Soorten boeken die aan uw verwachtingen zullen voldoen. Onze producten worden bedrukt in de hoogst beschikbare kwaliteit.

Prijzen

Bij Solentro kun je je eigen boek maken, fotoboek, foto album, trouwboek, afstudeerboek (jaarboek), doopboek, gedenkboek, blog boek, pensioenboek, "mijn eerste boek" - we richten ons op eenvoud en gebruiksvriendelijkheid dat je de ruimte geeft voor je creativiteit!

Nieuws
bottom-banner-close