Nooit eerder zijn er zoveel boeken gemaakt:

Duizenden tevreden klanten en nog meer boeken geleverd en 226 000 boek accounts zijn in gebruik!

"Ik heb vandaag mijn bestelling ontvangen; bedankt! I love it! Ik ben erg onder de indruk van jullie service en product. Heel erg bedankt!"
/Emma Browne, Sandhurst (Australië)

"Ik wilde een berichtje achterlaten om jullie te bedanken voor de snelle levering en het fantastische boek. Mijn zoon is zeer tevreden, ontzettend bedankt."
/Alex Bruce, Great Totham

"Ik ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van het drukwerk bij Solentro en ook van de snelle levertijden. Ik heb ook uitstekende klantenservice ontvangen gedurende het maken van mijn project, want veel van mijn vragen werden beantwoord. Ik was sceptisch over het gebruik van deze service, maar ik ben zeer blij met het eindproduct en zou het iedereen aanbevelen!"
/Shahid, Manchester

"Bedankt voor het geweldige boek. Super kwaliteit en een erg snelle levering. Ik zal zeker opnieuw bij jullie bestellen."
/Fay Brook, Notts

"Ontzettend bedankt! Trouwens, ik vind jullie site geweldig, deze was makkelijk te gebruiken en erg effectief, helemaal geen complicaties. Ontzettend bedankt."
/Riaz York, Leicester

"Ik heb vandaag mijn boek ontvangen en het is absoluut geweldig. Bedankt!"
/Chris Chalk, Milton Keynes

"Mijn boeken zijn vandaag gearriveerd. Ze zijn zo geweldig! We zullen ze koesteren. Ontzettend bedankt!"
/Michelle Agombar, Essex

"Ik wil graag even zeggen, bedankt voor de service die jullie me gaven bij mijn recente boek bestelling. Ik heb overal gezocht naar deze service en dacht niet er een te vinden met zo'n hoge standaard. Het gedrukte en gepubliceerde resultaat was van een hogere standaard dan verwacht en zowel ik als de ontvanger waren erg blij en zelfs onroerd door het eindresultaat. Ik zal zeker jullie service opnieuw gebruiken en heb jullie al aanbevolen aan familie en vrienden."
/Michelle Hey, West Yorkshire

"Ik heb vandaag mijn boek ontvangen en ik ben erg onder de indruk van de kwaliteit en snelheid van de levering. Bedankt."
/Phillip Turner, South Wales

"We vonden jullie site geweldig, het is een super goed idee en erg eenvoudig te gebruiken - bedankt!"
/Claire Mankowitz, London

"Even snel een berichtje om bedankt te zeggen. De boeken zien er nog beter uit dan ik had gedacht en mijn dochter vond het helemaal geweldig. Ik ben erg blij dat ik jullie op internet gevonden heb!"
/Sarah Wells, London

"Ik ben erg tevreden met mijn boeken, ze zijn beter dan wat ik dacht. Ik zal jullie service absoluut aan anderen aanbevelen. Bedankt voor een boek van goede kwaliteit."
/Phillip Turner, South Wales

"Het boek was super - de ontvanger was erg blij! Diegenen die in het boek hebben geschreven waren ook erg enthousiast. Ik ben heel erg tevreden!"
/Kirsty, London

Bedankt - aan jou, de Solentro boek eigenaar, dat jullie houden van wat we doen en dat jullie het mogelijk maken voor ons, om te doen waar wij van houden!

Bij Solentro kun je je eigen boek maken, fotoboek, foto album, trouwboek, afstudeerboek (jaarboek), doopboek, gedenkboek, blog boek, pensioenboek, "mijn eerste boek" - we richten ons op eenvoud en gebruiksvriendelijkheid dat je de ruimte geeft voor je creativiteit!

Wat voor boek wil je maken?

Solentro - maak je eigen boek

We streven ernaar om de beste en makkelijkste manier te zijn voor het maken van je eigen persoonlijke boek of fotoboek.Meer lezen...

Fotoboek - een eenvoudige manier om je foto's te verzamelen en je eigen fotoboek te creëren. Volledige creative vrijheid wanneer je je eigen fotoboek of foto album maakt!

Recepten kookboek - verzamel je recepten in een mooi recepten kookboekvan de hoogste kwaliteit!

Jaarboek - vraag je klasgenoten om een boodschap te schrijven en verzamel alles in je eigen jaarboek / afstudeer boek, een herinnering voor het leven! Ook geschikt voor een schoolgala.

School project - maak een uniek boek van jouw school project.Maak een boek in ons systeem en gebruik de mallen, ontwerpen en fonts die we aanbieden, of maak je eigen boek met behulp van bewerkingssoftware naar keuze!

Gedenkboek - wanneer iemand overlijdt blijven de herinneringen bestaan. Maak je eigengedenkboek. Vraag je dierbaren om iets over de persoon te schrijven, verzamel herinneringen en foto's. Verzamel het allemaal in een erg mooigedenkboek.

Doopboek - geef een mooidoopboekcadeau met persoonlijke boodschappen en verwante afbeeldingen. Schrijf de leuke gebeurtenissen en herinneringen uit het vroege leven van het kind op - een eigendoopboekvoor het kind!

Softcover Basic - Ons Softcover Basic boek is van de hoogste kwaliteit en een uitstekende keuze voor bijvoorbeeld diegenen dieeen eigen boek willen publiceren en veel boeken in zwart/wit willen drukken.

Trouwboek - waarom de gasten in een gastenboek op de bruiloft laten schrijven, wanneer je je eigen, persoonlijke en professionele trouwboekkunt maken! Een populair cadeau voor een vrijgezellenfeest of bruiloft - maak je eigen trouwboek!

Blog naar boek - waar je blog ook over gaat, het is een geweldig gevoel om je eigen blog als boek in de boekenkast te hebben staan - maak je eigen blog naar boek!

Pensioenboek - geef een cadeau dat iemand raakt en dat een herinnering voor het leven zal zijn - een mooipensioenboek! We beloven dat een fotoboek met persoonlijke berichten en foto's van collega's een zeer gewaardeerd cadeau is wanneer iemand met pensioen gaat. Gebruik de invite-functie om berichten en foto's automatisch in het boek te verzamelen.

Roman/Gedichten - maak je eigen boek van al je teksten en geschriften! Het is erg eenvoudig om je teksten te verzamelen en je boek te ontwerpen - maak je eigen boek!

Mijn eerste boek - voeg tekst toe, upload foto's, kies het ontwerp en verzamel alles in een mooi boek van de hoogste kwaliteit. Een onverslaanbare herinnering voor de hele familie - maak je eigen "Mijn eerste boek" vandaag!

Verjaardagsboek - zo is het allemaal begonnen; een uniek boek als cadeau voor onze vader op zijn verjaardag. We namen contact op met vrienden en vroegen of ze hem als persoon wilden omschrijven. We verzamelde alle teksten en maakten een verjaardagsboek, een onvergetelijk cadeau - maak ook je eigen verjaardagsboek!

Nieuws
bottom-banner-close