FB Skip to main content

Nooit eerder zijn er zoveel boeken gemaakt:

Duizenden tevreden klanten en nog meer boeken geleverd en 226 000 boek accounts zijn in gebruik!

"Ik heb vandaag mijn bestelling ontvangen; bedankt! I love it! Ik ben erg onder de indruk van jullie service en product. Heel erg bedankt!"
/Emma Browne, Sandhurst (Australië)

"Ik wilde een berichtje achterlaten om jullie te bedanken voor de snelle levering en het fantastische boek. Mijn zoon is zeer tevreden, ontzettend bedankt."
/Alex Bruce, Great Totham

"Ik ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van het drukwerk bij Solentro en ook van de snelle levertijden. Ik heb ook uitstekende klantenservice ontvangen gedurende het maken van mijn project, want veel van mijn vragen werden beantwoord. Ik was sceptisch over het gebruik van deze service, maar ik ben zeer blij met het eindproduct en zou het iedereen aanbevelen!"
/Shahid, Manchester

"Bedankt voor het geweldige boek. Super kwaliteit en een erg snelle levering. Ik zal zeker opnieuw bij jullie bestellen."
/Fay Brook, Notts

"Ontzettend bedankt! Trouwens, ik vind jullie site geweldig, deze was makkelijk te gebruiken en erg effectief, helemaal geen complicaties. Ontzettend bedankt."
/Riaz York, Leicester

"Ik heb vandaag mijn boek ontvangen en het is absoluut geweldig. Bedankt!"
/Chris Chalk, Milton Keynes

"Mijn boeken zijn vandaag gearriveerd. Ze zijn zo geweldig! We zullen ze koesteren. Ontzettend bedankt!"
/Michelle Agombar, Essex

"Ik wil graag even zeggen, bedankt voor de service die jullie me gaven bij mijn recente boek bestelling. Ik heb overal gezocht naar deze service en dacht niet er een te vinden met zo'n hoge standaard. Het gedrukte en gepubliceerde resultaat was van een hogere standaard dan verwacht en zowel ik als de ontvanger waren erg blij en zelfs onroerd door het eindresultaat. Ik zal zeker jullie service opnieuw gebruiken en heb jullie al aanbevolen aan familie en vrienden."
/Michelle Hey, West Yorkshire

"Ik heb vandaag mijn boek ontvangen en ik ben erg onder de indruk van de kwaliteit en snelheid van de levering. Bedankt."
/Phillip Turner, South Wales

"We vonden jullie site geweldig, het is een super goed idee en erg eenvoudig te gebruiken - bedankt!"
/Claire Mankowitz, London

"Even snel een berichtje om bedankt te zeggen. De boeken zien er nog beter uit dan ik had gedacht en mijn dochter vond het helemaal geweldig. Ik ben erg blij dat ik jullie op internet gevonden heb!"
/Sarah Wells, London

"Ik ben erg tevreden met mijn boeken, ze zijn beter dan wat ik dacht. Ik zal jullie service absoluut aan anderen aanbevelen. Bedankt voor een boek van goede kwaliteit."
/Phillip Turner, South Wales

"Het boek was super - de ontvanger was erg blij! Diegenen die in het boek hebben geschreven waren ook erg enthousiast. Ik ben heel erg tevreden!"
/Kirsty, London

Bedankt - aan jou, de Solentro boek eigenaar, dat jullie houden van wat we doen en dat jullie het mogelijk maken voor ons, om te doen waar wij van houden!

Bij Solentro kun je je eigen boek maken, fotoboek, foto album, trouwboek, afstudeerboek (jaarboek), doopboek, gedenkboek, blog boek, pensioenboek, "mijn eerste boek" - we richten ons op eenvoud en gebruiksvriendelijkheid dat je de ruimte geeft voor je creativiteit!

Nieuws
bottom-banner-close