Klik op de kop om de comments te laten zien of te verbergen.

Solentro in het Noors en Fins!

Klik hier voor Noors!
Klik hier voor Fins!

Maak je eigen template!

Lees hier meer!!

Nieuw boekformaat!

Lees hier meer!!

Publiceer je eigen boek- maak een paperback zeer goedkoop!

Lees hier meer!!

Een fotoboek in minder dan 10 minuten!

Nu kun je, op een volledig geautomatiseerde manier, je eigen fotoboek maken. Wanneer je je afbeeldingen upload naar Solentro kun je ervoor kiezen om eenvoudig het boek automatisch te laten vullen met je foto's - makkelijker wordt het niet!

Je kunt natuurlijk, net zo makkelijk als voorheen, ook afbeeldingen bewerken, ze verplaatsen en bijschriften schrijven

Bovendien kun je eenvoudig je boek automatisch vullen met templates aangepast voor foto's of tekst.

Nieuwe templates!

Klik hier om de verschillende templates te bekijken!

Nieuwe boek formaten!

Vind het juiste boekformaat dat aan jouw wensen voldoet!

Maxi - ons grootste boek (8 x 11 inch / 200 x 270 mm)

Panorama - geweldig voor foto's (8.3 x 5.3 inch / 200 x 148 mm)

Vierkant - ergens tussenin (7 x 7 inch / 185 x 185 mm)

Classic - ons traditionele boekformaat blijft hetzelfde (5.3 x 8.3 inch / 148 x 210 mm)

De helft van de prijs

Wanneer je meer dan 1 exemplaar van hetzelfde boek of fotoboek besteld, krijg je overige boeken bij dezelfde bestelling voor de halve prijs!

Bij Solentro kun je je eigen boek maken, fotoboek, foto album, trouwboek, afstudeerboek (jaarboek), doopboek, gedenkboek, blog boek, pensioenboek, "mijn eerste boek" - we richten ons op eenvoud en gebruiksvriendelijkheid dat je de ruimte geeft voor je creativiteit!

Wat voor boek wil je maken?

Solentro - maak je eigen boek

We streven ernaar om de beste en makkelijkste manier te zijn voor het maken van je eigen persoonlijke boek of fotoboek.Meer lezen...

Fotoboek - een eenvoudige manier om je foto's te verzamelen en je eigen fotoboek te creëren. Volledige creative vrijheid wanneer je je eigen fotoboek of foto album maakt!

Recepten kookboek - verzamel je recepten in een mooi recepten kookboekvan de hoogste kwaliteit!

Jaarboek - vraag je klasgenoten om een boodschap te schrijven en verzamel alles in je eigen jaarboek / afstudeer boek, een herinnering voor het leven! Ook geschikt voor een schoolgala.

School project - maak een uniek boek van jouw school project.Maak een boek in ons systeem en gebruik de mallen, ontwerpen en fonts die we aanbieden, of maak je eigen boek met behulp van bewerkingssoftware naar keuze!

Gedenkboek - wanneer iemand overlijdt blijven de herinneringen bestaan. Maak je eigengedenkboek. Vraag je dierbaren om iets over de persoon te schrijven, verzamel herinneringen en foto's. Verzamel het allemaal in een erg mooigedenkboek.

Doopboek - geef een mooidoopboekcadeau met persoonlijke boodschappen en verwante afbeeldingen. Schrijf de leuke gebeurtenissen en herinneringen uit het vroege leven van het kind op - een eigendoopboekvoor het kind!

Softcover Basic - Ons Softcover Basic boek is van de hoogste kwaliteit en een uitstekende keuze voor bijvoorbeeld diegenen dieeen eigen boek willen publiceren en veel boeken in zwart/wit willen drukken.

Trouwboek - waarom de gasten in een gastenboek op de bruiloft laten schrijven, wanneer je je eigen, persoonlijke en professionele trouwboekkunt maken! Een populair cadeau voor een vrijgezellenfeest of bruiloft - maak je eigen trouwboek!

Blog naar boek - waar je blog ook over gaat, het is een geweldig gevoel om je eigen blog als boek in de boekenkast te hebben staan - maak je eigen blog naar boek!

Pensioenboek - geef een cadeau dat iemand raakt en dat een herinnering voor het leven zal zijn - een mooipensioenboek! We beloven dat een fotoboek met persoonlijke berichten en foto's van collega's een zeer gewaardeerd cadeau is wanneer iemand met pensioen gaat. Gebruik de invite-functie om berichten en foto's automatisch in het boek te verzamelen.

Roman/Gedichten - maak je eigen boek van al je teksten en geschriften! Het is erg eenvoudig om je teksten te verzamelen en je boek te ontwerpen - maak je eigen boek!

Mijn eerste boek - voeg tekst toe, upload foto's, kies het ontwerp en verzamel alles in een mooi boek van de hoogste kwaliteit. Een onverslaanbare herinnering voor de hele familie - maak je eigen "Mijn eerste boek" vandaag!

Verjaardagsboek - zo is het allemaal begonnen; een uniek boek als cadeau voor onze vader op zijn verjaardag. We namen contact op met vrienden en vroegen of ze hem als persoon wilden omschrijven. We verzamelde alle teksten en maakten een verjaardagsboek, een onvergetelijk cadeau - maak ook je eigen verjaardagsboek!

Nieuws
bottom-banner-close