FB Skip to main content

"Ik heb mijn eigen kookboek gemaakt, op Google vond ik Solentro waarmee ik gemakkelijk een kookboek maakte met mijn eigen recepten – heel erg leuk voor mezelf en voor mijn familie en vrienden!"
/Marieke, Utrecht

Tip! Je kunt je boek in ons programma ontwerpen met behulp van de beschikbare paginasjablonen, designs en lettertypes, of je kunt je eigen boek maken met een ontwerpprogramma naar keuze!

Sla elke pagina op als een JPEG-afbeelding met hoge resolutie (de afmetingen van onze pagina’s worden weergegeven wanneer je ingelogd bent – houd de cursor boven een specifiek deel van de pagina om informatie te zien over de marges en de exacte afmetingen van dat deel en/of die pagina). Upload je opgemaakte pagina’s in ons programma en plaats ze als paginavullende afbeeldingen om zo zelf de inhoud van je boek te bepalen - je eigen boek !

Bij Solentro kun je je eigen boek maken, fotoboek, foto album, trouwboek, afstudeerboek (jaarboek), doopboek, gedenkboek, blog boek, pensioenboek, "mijn eerste boek" - we richten ons op eenvoud en gebruiksvriendelijkheid dat je de ruimte geeft voor je creativiteit!

Nieuws
bottom-banner-close