Bij Solentro kun je je eigen boek maken, fotoboek, foto album, trouwboek, afstudeerboek (jaarboek), doopboek, gedenkboek, blog boek, pensioenboek, "mijn eerste boek" - we richten ons op eenvoud en gebruiksvriendelijkheid dat je de ruimte geeft voor je creativiteit!

solentro.nl
VROLIJK PASEN!

De paashaas is weer onderweg en hij heeft vrolijk paasnieuws voor je. Omdat het lente is en velen van ons het huis klaarmaken voor Pasen, hebben onze producten ook een make-over gekregen.

Maak kennis met ons nieuwe product – de Hardcover Basic. De Hardcover Basic is beschikbaar met een zwart/wit binnenblad en is perfect voor wie veel schrijft en op zoek is naar een stevig en duurzaam boek.

We nemen afscheid van de Paperback en vervangen deze door de Softcover Basic, dit product heeft een hogere kwaliteit dan traditionele paperback boeken.

Sommige van onze producten blijven hetzelfde maar krijgen een andere naam:
De Hardcover heet nu Hardcover Premium.
Softcover heet nu Softcover Premium.


#Solentrostory - ”Herinnering aan jou”

Schrijven is altijd een deel van mijn leven geweest, maar ik heb nooit mijn verhalen met iemand durven delen, totdat ik eindelijk dacht “dit is goed, dit moeten anderen lezen!”. Mijn beste vriendin Ida Kristofferson gaf mij niet alleen advies en tips die me op weg hielpen, maar ze hielp me ook met het ontwerpen van mijn prachtige boekomslagen. Zonder Ida had ik het nooit gekund.

In het boek ”Herinnering aan jou” combineer ik drie werelden met elkaar– het heden, het verleden en de toekomst. Ik heb hier niet eerder over gelezen, maar ik heb zelf een wereld bedacht waarin ik kon doen wat ik wilde. Natuurlijk heb ik de wereld extra opgefleurd met een beetje liefde, spanning en drama. Niemand kan mijn verbeelding stoppen, dit is mijn boek en mijn wereld en ik nodig je uit er deel van uit te maken.

Dankzij Solentro heb ik drie boeken kunnen uitdelen aan familie en vrienden, waardoor ik nog meer wil schrijven. Ik daag mezelf keer op keer uit en niets kan me tegenhouden wanneer ik begin met schrijven! - Olivia Warghed


De beste wensen!

Hampus & Tobias Schildfat, broers en oprichters

Bij Solentro kun je je eigen boek maken, fotoboek, foto album, trouwboek,
afstudeerboek (jaarboek), doopboekgedenkboek, blog boek, pensioenboek, "mijn eerste boek"
- we richten ons op eenvoud en gebruiksvriendelijkheid dat je de ruimte geeft voor je creativiteit!

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je een klant bent of een account hebt bij Solentro.

Kun je deze nieuwsbrief niet lezen? Klik hier.
Abonnement opzeggen? Klik hier.