Bij Solentro kun je je eigen boek maken, fotoboek, foto album, trouwboek, afstudeerboek (jaarboek), doopboek, gedenkboek, blog boek, pensioenboek, "mijn eerste boek" - we richten ons op eenvoud en gebruiksvriendelijkheid dat je de ruimte geeft voor je creativiteit!

solentro.nl

Eindexamen doen kan er dit jaar iets anders uitzien dan normaal, maar het is nog steeds een mooie kans om de vele geweldige prestaties te vieren!

De afgelopen weken hebben we veel goede voorbeelden gezien van mensen die met elkaar in contact blijven door middel van online etentjes en quizavonden.

Bij Solentro willen we het makkelijker maken voor alle studenten om thuis herinneringen te maken. Met onze “Nodig anderen uit”-functie kun je afspreken en een jaarboek maken vol met herinneringen van al je klasgenoten, voordat ieder zijn eigen weg gaat en zonder de gezondheid van jezelf of anderen in gevaar te brengen!


#solentrostory – Fotoboek

“In deze moeilijke tijden voel ik me gezegend dat ik de mogelijkheid heb om thuis te blijven met de kinderen, vooral met Ellie. Ze begrijpt niet zo goed waarom mama niet naar haar werk gaat, waarom we niet met haar naar haar favoriete winkel kunnen gaan en waarom ze niet naar school gaat, maar ze past zich gewoon aan.

We hebben er tegenwoordig een gewoonte van gemaakt om te kleuren of een boek te lezen tijdens “mama’s pauze” en ik had een kleine verrassing voor haar. Ik liet haar dit nieuwe hardcover fotoalbum zien dat ik gemaakt heb met Solentro. Het was de eerste keer dat ze het zag en ze vond het geweldig!” - @fellowfashionista


Uitzonderlijke tevredenheid!

trustpilot
trustpilot

De beste wensen!

Hampus & Tobias Schildfat, broers en oprichters

Bij Solentro kun je je eigen boek maken, fotoboek, foto album, trouwboek,
afstudeerboek (jaarboek), doopboekgedenkboek, blog boek, pensioenboek, "mijn eerste boek"
- we richten ons op eenvoud en gebruiksvriendelijkheid dat je de ruimte geeft voor je creativiteit!

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je een klant bent of een account hebt bij Solentro.

Kun je deze nieuwsbrief niet lezen? Klik hier.
Abonnement opzeggen? Klik hier.