Bij Solentro kun je je eigen boek maken, fotoboek, foto album, trouwboek, afstudeerboek (jaarboek), doopboek, gedenkboek, blog boek, pensioenboek, "mijn eerste boek" - we richten ons op eenvoud en gebruiksvriendelijkheid dat je de ruimte geeft voor je creativiteit!

solentro.nl

Fotoalbums zijn geweldig om af en toe tevoorschijn te halen en om herinneringen op te halen. Ze doen ons terugdenken aan fijne tijden en ze zijn een geweldige manier om onze kinderen hun verleden te laten zien!

Wist je dat je je oude fotoalbums in echte boeken kunt transformeren?

Scan je foto’s of gebruik een digitale camera met goede belichting om ze om te zetten in een nieuw digitaal formaat. Upload dan de nieuwe afbeeldingen naar je Solentro-account.

Print een fotoboek voor jezelf en maak gebruik van onze geweldige staffelkorting om een aantal kopieën aan de rest van je familie uit te delen. Dit is een geweldige manier om je waardevolle foto’s veilig te stellen en ze een tweede leven te geven!

Je nieuwe boek wordt zo lang als je wilt bewaard in je boekaccount! Als het origineel dan kwijtraakt, beschadigd raakt of stukgaat is het supermakkelijk om ‘m te vervangen!


#solentrostory – Eerste jaarboek

“Elke maand van het eerste levensjaar van Charlestynn liet ik foto’s die ik die maand gemaakt had afdrukken in een fotoboek. Ik bekijk ze (met tranen in mijn ogen uiteraard) zo nu en dan en realiseer me hoe snel de tijd voorbijvliegt. Van nu af aan zal ik jaarboeken van onze gezinsuitstapjes + andere momenten maken, omdat ik een maandelijks boek niet bij kan houden. Ik zocht een bedrijf waarbij ik zelf de creatieve touwtjes in handen zou hebben én waar ik zelf de lay-outs kon maken, eventueel tekst kon toevoegen, etc. Allemaal zonder boven mijn budget te gaan.

Ik heb zo ontzettend veel plezier gehad bij het selecteren van mijn foto’s en het ontwerpen van elke pagina. Wat ik in de brievenbus kreeg was een superschattig, zeer mooi gedrukt boek. Charley vond het geweldig om zichzelf en ons gezin terug te zien op de foto’s!”
- @shayde_of_life


Uitzonderlijke tevredenheid!

trustpilot
trustpilot

De beste wensen!

Hampus & Tobias Schildfat, broers en oprichters

Bij Solentro kun je je eigen boek maken, fotoboek, foto album, trouwboek,
afstudeerboek (jaarboek), doopboekgedenkboek, blog boek, pensioenboek, "mijn eerste boek"
- we richten ons op eenvoud en gebruiksvriendelijkheid dat je de ruimte geeft voor je creativiteit!

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je een klant bent of een account hebt bij Solentro.

Kun je deze nieuwsbrief niet lezen? Klik hier.
Abonnement opzeggen? Klik hier.