Bij Solentro kun je je eigen boek maken, fotoboek, foto album, trouwboek, afstudeerboek (jaarboek), doopboek, gedenkboek, blog boek, pensioenboek, "mijn eerste boek" - we richten ons op eenvoud en gebruiksvriendelijkheid dat je de ruimte geeft voor je creativiteit!

solentro.nl

Zorg ervoor dat je je kerstcadeaus op tijd in huis hebt. Normale levertijd: Ongeveer 1-2 weken. 

Voor Kerstmis levert de Kerstman bestellingen veel sneller dan normaal. We zouden je bestelling het liefst zo snel mogelijk ontvangen, maar niet later dan dinsdag 17 december, 2.00 uur!* zodat de Kerstman je bestelling op tijd voor Kerstmis kan bezorgen.

Hoe eerder je bestelt, des te sneller we je bestelling naar je
toe kunnen sturen.

*Als je bestelling meerdere boeken en/of een groot boek betreft, kan de levering langer duren. Solentro kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor vertraging van de levering en nalatige behandeling veroorzaakt door de distributeur. Als je er zeker van wilt zijn dat je je bestelling op tijd voor Kerstmis ontvangt, plaats je bestelling dan begin december.


Maak deze Kerstmis onvergetelijk!

Iedereen verdient het om zich af en toe speciaal te voelen en wij weten precies hoe je dit kunt bereiken. Maak je kerstcadeau zelf dit jaar en we kunnen je garanderen dat jouw cadeau hét cadeau van het jaar zal zijn.

Heb je een idee voor een boek voor het hele gezin of wil je alleen een kopie voor jezelf bewaren?

Vergeet onze geweldige staffelkorting niet:
½ van de prijs eraf!Als je meer dan 1 exemplaar van hetzelfde boek of fotoboek bestelt, krijg je de volgende boeken in dezelfde orde voor de helft van de prijs! (LET OP: dit is niet van toepassing op BASIC, waar de extra korting al inbegrepen is)


#solentrostory – “Familie fotoalbum”

“Het zien van haar kleine handjes (en die kleine vingertjes) die door ons eerste familiefotoalbum bladeren verwarmt mijn moederhart. Er is gewoon iets bijzonders aan het vasthouden van échte, afgedrukte foto’s.

Bladeren door de pagina’s van een fotoalbum met familie en vrienden; dat is écht goed voor de ziel. Een natuurlijke manier om tot rust te komen en om te genieten van knuffels, lachen en samenzijn.

Dit prachtige fotoboek is van Solentro. Het was heel eenvoudig om een kwalitatief aandenken te maken dat we op een dag aan onze meiden kunnen doorgeven.”
- @amanda.evamae


Exceptional satisfaction!

trustpilot
trustpilot
trustpilot

De beste wensen!

Hampus & Tobias Schildfat, broers en oprichters

Bij Solentro kun je je eigen boek maken, fotoboek, foto album, trouwboek,
afstudeerboek (jaarboek), doopboekgedenkboek, blog boek, pensioenboek, "mijn eerste boek"
- we richten ons op eenvoud en gebruiksvriendelijkheid dat je de ruimte geeft voor je creativiteit!

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je een klant bent of een account hebt bij Solentro.

Kun je deze nieuwsbrief niet lezen? Klik hier.
Abonnement opzeggen? Klik hier.