Bij Solentro kun je je eigen boek maken, fotoboek, foto album, trouwboek, afstudeerboek (jaarboek), doopboek, gedenkboek, blog boek, pensioenboek, "mijn eerste boek" - we richten ons op eenvoud en gebruiksvriendelijkheid dat je de ruimte geeft voor je creativiteit!

solentro.nl

1. Maak je eigen boek met je beste Halloween recepten. We helpen je alvast met onze favoriete enge gerechten voor het hele gezin;

  • Gesneden vingers. Snijd worstjes in stukken en gebruik ketchup als bloed.
  • Wollige spoken. Steek marshmallows op een stokje, teken ogen en een mond met gesmolten chocolade en maak zo je eigen spook.
  • Griezelige oogballen. Gebruik een meloenschep om kleine bolletjes van cakebeslag te maken en leg ze in de vriezer tot ze hard genoeg zijn. Smelt witte chocolade en bedek de koude cakeballetjes hiermee. Versier de balletjes met aders gemaakt van rood glazuur en een iris van een stukje chocolade.


2. Schrijf je eigen spookverhalen of verzamel je favorieten om op Halloween voor te lezen aan vrienden en familie. Het is niet onze schuld als je niet kan slapen!

3. Als je geen tijd hebt gehad om van tevoren een boek over Halloween te maken, dan kan je altijd achteraf nog een boek maken met de beste Halloween kostuums van je kinderen. Dit kun je voor altijd bewaren.


#Solentrostory - “Familiealbum”

“Maakte jij plakboeken in de jaren ‘90? Heb je je fotoalbums nog? Ik denk niet dat ik die van mij ooit zou kunnen wegdoen. Wat ik zo leuk vind aan de technologie van vandaag, is dat je je herinneringen zo makkelijk kan bewaren. Ik heb letterlijk duizenden foto’s van mijn kinderen en familie binnen handbereik. Eén ding zou ik vaker willen doen: foto’s afdrukken. Vóór de tijd van de smartphones drukte ik graag foto’s af om mijn herinneringen vast te leggen in een plakboek.

Onlangs hebben we familieportretten laten maken (door mijn getalenteerde zus @essiegracek.) Ik had toen eindelijk een gedrukt fotoalbum en ik ben er ZO dankbaar voor. Ik kijk graag naar de foto’s, zo komen er allerlei herinneringen weer boven. Eliyanah bladert ook graag door het boek om naar foto’s van haar papa te kijken. Dat is zo lief!

Bedankt Solentro voor het prachtige boek om herinneringen in te bewaren. Ik vond het zo leuk om het boek samen te stellen op hun website. Je kan het helemaal naar je eigen wensen aanpassen zodat het eruitziet zoals jij het wil.” - @shestepsbygrace op Instagram.


De beste wensen!

Hampus & Tobias Schildfat, broers en oprichters

Bij Solentro kun je je eigen boek maken, fotoboek, foto album, trouwboek,
afstudeerboek (jaarboek), doopboekgedenkboek, blog boek, pensioenboek, "mijn eerste boek"
- we richten ons op eenvoud en gebruiksvriendelijkheid dat je de ruimte geeft voor je creativiteit!

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je een klant bent of een account hebt bij Solentro.

Kun je deze nieuwsbrief niet lezen? Klik hier.
Abonnement opzeggen? Klik hier.