Bij Solentro kun je je eigen boek maken, fotoboek, foto album, trouwboek, afstudeerboek (jaarboek), doopboek, gedenkboek, blog boek, pensioenboek, "mijn eerste boek" - we richten ons op eenvoud en gebruiksvriendelijkheid dat je de ruimte geeft voor je creativiteit!

solentro.nl
Solentro World Photography Award 2019!

Deze zomer zullen we prachtige foto's van over de hele wereld verzamelen. Het maakt niets uit of je amateur of professional bent, gebruik je creativiteit en laat ons jouw alledaagse leven zien.

Doordeweekse dagen worden makkelijk onderschat, maar vanuit een nieuw perspectief kunnen ze het meest interessante deel van ons leven zijn. We willen zien hoe jij het alledaagse leven vastlegt. Kijk goed om je heen en je zal in de saaie routines een prachtige wereld ontdekken.

Post je beste alledaagse foto op Facebook of Instagram met de hashtag #solentroeveryday. Deel je foto/foto's vóór 10-09-2019. De winnaars zullen in oktober 2019 bekend gemaakt worden*.

facebookinstagram


Prijzen
1e: 5 exemplaren van je eigen boek van je boekaccount.
2e: 1 exemplaar van je eigen boek van je boekaccount.
3e-10e: Prachtige cadeaubonnen met een waarde van €30**.

Deel de Solentro World Photography Award 2019 op Instagram of Facebook (als story, gedeeld bericht of post) en ontvang een cadeaubon van €15, stuur ons een mail om je prijs te ontvangen.

*Je kunt zo vaak meedoen als je wilt met verschillende foto's. De winnaars worden geselecteerd door Solentro, de beslissing van de jury is definitief.

**Voer de code in bij het plaatsen van je bestelling en de korting zal automatisch verrekend worden wanneer je verder gaat. De korting is alleen geldig op boeken van je boek account en kan niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen. Deze actie is een keer per huishouden geldig en is exclusief verzendkosten.


#Solentrostory - Zwangerschapsdagboek

"Een paar dagen geleden deelde ik op mijn stories een prachtig fotoboek, dat ik ontworpen heb met behulp van Solentro, met mijn zwangersschapsreis en foto's van de pasgeboren Thalia. Ik vond de sjablonen om foto's en teksten toe te voegen echt gemakkelijk en leuk om mee te werken.

Ik was erg onder de indruk van de heldere en duidelijke kwaliteit van zowel de iPhone als mijn camera. Echt een leuke manier om bijzondere momenten vast te leggen." 
- @crystal.cara op Instagram.


De beste wensen!

Hampus & Tobias Schildfat, broers en oprichters

Bij Solentro kun je je eigen boek maken, fotoboek, foto album, trouwboek,
afstudeerboek (jaarboek), doopboekgedenkboek, blog boek, pensioenboek, "mijn eerste boek"
- we richten ons op eenvoud en gebruiksvriendelijkheid dat je de ruimte geeft voor je creativiteit!

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je een klant bent of een account hebt bij Solentro.

Kun je deze nieuwsbrief niet lezen? Klik hier.
Abonnement opzeggen? Klik hier.