Bij Solentro kun je je eigen boek maken, fotoboek, foto album, trouwboek, afstudeerboek (jaarboek), doopboek, gedenkboek, blog boek, pensioenboek, "mijn eerste boek" - we richten ons op eenvoud en gebruiksvriendelijkheid dat je de ruimte geeft voor je creativiteit!

solentro.nl

1. Geniet van de regenachtige dagen –Een perfecte zomerdag hoeft niet altijd zonnig te zijn. Als het regent, kies een goed boek, ga erbij liggen, ontspan en luister naar de regen buiten.

2. Eenvoud –
Dat het zomer is wil niet zeggen dat je dure uitstapjes moet maken. Verzamel alles wat je nodig hebt voor een gezellige picknick en wandel naar het dichtstbijzijnde park.

3. Maak herinneringen –
Spreek vaak af met vrienden en familie. Ga samen barbecueën, naar het strand en laat je telefoon thuis (maar vergeet niet om je camera mee te nemen).


Begint het al te kriebelen? Laat de inspiratie
vloeien en maak je eigen boek. Je zal er
geen spijt zal krijgen.


Vergeet niet de geweldige stapelkorting van Solentro- Wanneer je meer dan 1 exemplaar van hetzelfde boek of fotoboek bestelt, ontvang je de volgende boeken in dezelfde bestelling voor de helft van de prijs! (LET OP: geldt niet voor BASIC waarbij de extra korting al is inbegrepen)


#Solentrostory - Mijn eerste boek

"Herinneringen aan zijn allereerste dagen. Zijn tweede verjaardag staat eraan te komen en ik ben er verbaasd over hoe snel de tijd gaat! We maakten dit boek bij Solentro en het is zo'n ontzettend leuke manier om herinneringen te verzamelen en erop terug te kijken.

We willen van elk jaar een boek maken, want dit is een geweldige manier om je foto's van je telefoon of camera te verzamelen." - @homeinthehills_ op Instagram.


De beste wensen!

Hampus & Tobias Schildfat, broers en oprichters

Bij Solentro kun je je eigen boek maken, fotoboek, foto album, trouwboek,
afstudeerboek (jaarboek), doopboekgedenkboek, blog boek, pensioenboek, "mijn eerste boek"
- we richten ons op eenvoud en gebruiksvriendelijkheid dat je de ruimte geeft voor je creativiteit!

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je een klant bent of een account hebt bij Solentro.

Kun je deze nieuwsbrief niet lezen? Klik hier.
Abonnement opzeggen? Klik hier.