Bij Solentro kun je je eigen boek maken, fotoboek, foto album, trouwboek, afstudeerboek (jaarboek), doopboek, gedenkboek, blog boek, pensioenboek, "mijn eerste boek" - we richten ons op eenvoud en gebruiksvriendelijkheid dat je de ruimte geeft voor je creativiteit!

solentro.nl

Je hebt 24/7 gratis toegang tot ons online boeksysteem, waar je ook bent! Hoe je boek eruit komt te zien, is helemaal aan jou.

We hebben veel verschillende ontwerpen en sjablonen waaruit je kunt kiezen. Je boek wordt voortdurend automatisch opgeslagen zonder dat je software hoeft te downloaden.

Hoe maak je je eigen boek:

Upload of maak je boek rechtstreeks in het Solentro boeksysteem. Kopieer en plak eenvoudig teksten en upload je eigen afbeeldingen. Je kunt ook je boek in een ander bewerkingsprogramma maken, elke pagina als een JPEG-bestand met hoge resolutie opslaan en deze naar Solentro uploaden. Wanneer alles op zijn plek staat, kunt je rustig werken aan de lay-out en het ontwerp van je boek!

Wanneer je boek klaar is om te bestellen, klik je op "Bestelling plaatsen" en kies je hoeveel boeken je wil laten afdrukken. Je kunt op elk moment meer exemplaren van je boek bestellen en je boeken worden veilig opgeslagen in je persoonlijke boekaccount, zolang je wilt!


#Solentrostory - Familiefotoalbum

"Het leuke is, met Solentro kun je zó veel aanpassen dat je letterlijk overal een boek over kunt maken! Het hoeft niet alleen een fotoboek te zijn. Je kunt in het boek schrijven en illustreren wat je wilt! Je kunt van alles maken, van een familiefotoboek of een receptenboek tot een geïllustreerd kinderboek. En het kan 4 tot 600 pagina’s dik zijn! De mogelijkheden zijn echt eindeloos als het gaat om de creativiteit waarmee je een boek kunt maken op hun site.

Er zijn ook verschillende bindstijlen en afwerkingen. Ik heb gekozen voor een spiraalgebonden boek, zodat we het boek plat op onze salontafel kunnen leggen en op elke gewenste pagina.

De kwaliteit is geweldig en ik ben erg onder de indruk van het algehele uiterlijk."
- @golden.flax op Instagram.


De beste wensen!

Hampus & Tobias Schildfat, broers en oprichters

Bij Solentro kun je je eigen boek maken, fotoboek, foto album, trouwboek,
afstudeerboek (jaarboek), doopboekgedenkboek, blog boek, pensioenboek, "mijn eerste boek"
- we richten ons op eenvoud en gebruiksvriendelijkheid dat je de ruimte geeft voor je creativiteit!

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je een klant bent of een account hebt bij Solentro.

Kun je deze nieuwsbrief niet lezen? Klik hier.
Abonnement opzeggen? Klik hier.