Bij Solentro kun je je eigen boek maken, fotoboek, foto album, trouwboek, afstudeerboek (jaarboek), doopboek, gedenkboek, blog boek, pensioenboek, "mijn eerste boek" - we richten ons op eenvoud en gebruiksvriendelijkheid dat je de ruimte geeft voor je creativiteit!

solentro.nl
Tover een glimlach op het gezicht van je moeder!

Moederdag is een speciale dag die gevierd moet worden. Solentro kan je helpen om deze dag extra speciaal te maken, zowel voor jou als voor je moeder!

Schrijf het op. Heb je genoeg woorden of zinnen opgeschreven, maak dan je eigen boek bij Solentro. Je kunt dit gepersonaliseerde Moederdagcadeau niet alleen heel makkelijk en snel maken, het is ook een mooie manier om haar te vertellen hoeveel ze voor jou betekent!

Gepersonaliseerde cadeaus worden
altijd zeer gewaardeerd, soms zijn het zelfs
de beste cadeaus van allemaal!

Waar wacht je nog op? Het is makkelijk en heel leuk – maak nu je eigen boek of fotoboek!


Maak een betere foto!

Of je fotoboek nu alleen voor jezelf is of voor iemand anders, je wilt natuurlijk dat je foto’s van topklasse zijn! Het maakt niet uit hoeveel foto’s je hebt gemaakt, soms moet je ze nog bewerken. Maar hoe doe je dat?

We hebben hier een aantal gratis bewerkingsprogramma’s voor je op een rij gezet die je kunt gebruiken om de foto’s voor je volgende boek of fotoboek te bewerken.

Pixlr - Pixlr is een webapplicatie, je hoeft het dus niet te downloaden om je foto’s te kunnen bewerken. Een perfecte website als je je foto’s snel en gemakkelijk wilt bewerken.

Gimp - Dit bewerkingsprogramma is geschikt voor zowel Mac als Windows. Het is een uitgebreid programma dat vergelijkbaar is met Adobe Photoshop. Je kunt werken met meerdere lagen, kleurkanalen, maskers en meer. Geschikt voor wie een beetje meer ervaring heeft.

Photopea 
- Photopea is een webapplicatie. Je kunt veel dingen aanpassen, zoals de belichting, verzadiging, de presets etc. Dit programma is soms een beetje traag en je kunt geen foto’s in raw formaten bewerken, maar het is wel helemaal gratis.

Wanneer je klaar bent met het bewerken van je foto’s, sla ze dan op als JPEG-bestanden, log in bij Solentro en upload je foto’s onder “Mijn foto’s”.


#Solentrostory - ”Ik kwam ook”

”Ik kwam ook”, een verhalenboek verteld door Leia, de hoofdpersoon en één van mijn geliefde kleinkinderen. Het verhaal wordt verteld vanuit haar perspectief. Dit is een verzameling mooie en leuke gebeurtenissen uit haar eerste twee levensjaren die ik graag met haar wil delen.

In het verhaal vertellen verschillende mensen uit haar omgeving herinneringen aan haar. Herinneringen over oma en opa en over haar vader toen hij jong was, zijn in het verhaal verweven. Het schrijven van verhalen over nu en vroeger om als herinnering mee te geven aan mijn kleinkinderen is een soort erfenis van mij en ik hoop dat ze het altijd bij zich zullen houden en kunnen gebruiken wanneer ze zich dingen uit hun jeugd willen herinneren. Bedankt dus Solentro, voor deze geweldige mogelijkheid. - Kerstin Haakman


De beste wensen!

Hampus & Tobias Schildfat, broers en oprichters

Bij Solentro kun je je eigen boek maken, fotoboek, foto album, trouwboek,
afstudeerboek (jaarboek), doopboekgedenkboek, blog boek, pensioenboek, "mijn eerste boek"
- we richten ons op eenvoud en gebruiksvriendelijkheid dat je de ruimte geeft voor je creativiteit!

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je een klant bent of een account hebt bij Solentro.

Kun je deze nieuwsbrief niet lezen? Klik hier.
Abonnement opzeggen? Klik hier.