Bij Solentro kun je je eigen boek maken, fotoboek, foto album, trouwboek, afstudeerboek (jaarboek), doopboek, gedenkboek, blog boek, pensioenboek, "mijn eerste boek" - we richten ons op eenvoud en gebruiksvriendelijkheid dat je de ruimte geeft voor je creativiteit!

solentro.nl

We hebben naar je suggesties geluisterd!

NEW BOOK

“Mat is het nieuwe zwart!”: Waarom? Omdat jij dat mooi vindt!

We hebben door de jaren heen een heleboel positieve reacties gekregen op onze matte cover, en wij vinden het net zo mooi als jij. Daarom hebben we gekozen voor mat als standaard in plaats van glanzend. Zo kun je nu nog meer genieten van de mooie matte look!

Natuurlijk kun je tijdens het bestellen nog steeds kiezen voor een glanzende cover!


Maak je boeken nóg groter en breder!

Door de jaren heen is er veel vraag geweest naar meer pagina's in onze boeken, en ndaarom kun je nu kiezen voor een maxi hardcover met 200 pagina's in plaats van 100. Super, nietwaar?

Geloof het of niet, er zijn nog meer verbeteringen. Het uitgebreide aantal pagina's geldt ook voor alle onderstaande boektypen, en deze wijzigingen hebben we gemaakt dankzij jou!

Maxi Softcover: 24-200 pagina's
Maxi Hardcover: 28-200 pagina's

Panorama Softcover: 24-200 pagina's
Panorama Hardcover: 28-200 pagina's
Maxi Panorama Hardcover: 28-200 pagina's


Solentro streeft ernaar om de beste en gemakkelijkste oplossing te bieden om een persoonlijk boek of fotoboek te maken. Daarom luisteren we altijd naar jouw feedback. Mocht je ideeën hebben, stuur ze dan naar ons. We blijven luisteren!


#Solentrostory - Trouwboek

”Om mijn geliefde zoon Pontus en zijn vrouw Nicki een prachtige herinnering aan hun schitterende bruiloft te geven, gaf ik ze een boek van Solentro.

Dankzij de fantastisch mooie trouwfoto's van fotograaf Joachim Grusell en privé foto's werd het trouwboek echt bijzonder! Het bruidspaar was ontzettend blij om hun grote dag in boekformaat te ontvangen. En zo ook de gasten die hetzelfde boek bestelden. Uit alle mooie foto’s kiezen en het fotoboek bewerken was heel leuk werk om te doen en tegelijkertijd een mooie terugblik op een dag vol warmte en geluk.

Dit was mijn vierde boek van Solentro, waaronder ook één met het auteur pakket.
Allemaal met hetzelfde fantastische resultaat. Bedankt!Het trouwboek - een liefdevolle herinnering in boekvorm, die nu generaties lang verder kan worden gegeven. Zo veel waarde. Zo veel plezier!”. - Christina Wendel


De beste wensen!

Hampus & Tobias Schildfat, broers en oprichters

Bij Solentro kun je je eigen boek maken, fotoboek, foto album, trouwboek,
afstudeerboek (jaarboek), doopboekgedenkboek, blog boek, pensioenboek, "mijn eerste boek"
- we richten ons op eenvoud en gebruiksvriendelijkheid dat je de ruimte geeft voor je creativiteit!

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je een klant bent of een account hebt bij Solentro.

Kun je deze nieuwsbrief niet lezen? Klik hier.
Abonnement opzeggen? Klik hier.