Bij Solentro kun je je eigen boek maken, fotoboek, foto album, trouwboek, afstudeerboek (jaarboek), doopboek, gedenkboek, blog boek, pensioenboek, "mijn eerste boek" - we richten ons op eenvoud en gebruiksvriendelijkheid dat je de ruimte geeft voor je creativiteit!

solentro.nl

Van ons voor jou: €15 shoptegoed!

NEW BOOK

We willen onze klanten bedanken omdat ze de beste klanten zijn. Jij bent één van onze 230.000 Solentro-gebruikers en we hebben meer terugkerende klanten dan ooit te voren. We streven ernaar om Solentro constant te verbeteren, zodat we een goede indruk op je kunnen blijven maken.

Dit jaar hebben we een nieuw en verbeterd ontwerp op onze website geïmplementeerd en we hopen dat het bij je in de smaak valt.


Als blijk van onze waardering
willen we je graag €15 shoptegoed
voor Solentro geven.

Code: THGWECYZA5
Waarde: €15*
Geldig tot: 28 februari 2019

Heb je al over onze geweldige kortingsactie gehoord? Als je meer dan 1 exemplaar van hetzelfde boek bestelt, ontvang je de overige exemplaren in dezelfde bestelling voor de helft van de prijs! (LET OP: geldt niet voor paperbacks waarbij de korting al is inbegrepen.)

* Voer de code in bij het plaatsen van je bestelling en de korting zal automatisch verrekend worden wanneer je verder gaat. De korting is alleen geldig op boeken van je boek account en kan niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen. Deze actie is een keer per huishouden geldig en is exclusief verzendkosten.


De beste wensen!

Hampus & Tobias Schildfat, broers en oprichters

Bij Solentro kun je je eigen boek maken, fotoboek, foto album, trouwboek,
afstudeerboek (jaarboek), doopboekgedenkboek, blog boek, pensioenboek, "mijn eerste boek"
- we richten ons op eenvoud en gebruiksvriendelijkheid dat je de ruimte geeft voor je creativiteit!

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je een klant bent of een account hebt bij Solentro.

Kun je deze nieuwsbrief niet lezen? Klik hier.
Abonnement opzeggen? Klik hier.