Bij Solentro kun je je eigen boek maken, fotoboek, foto album, trouwboek, afstudeerboek (jaarboek), doopboek, gedenkboek, blog boek, pensioenboek, "mijn eerste boek" - we richten ons op eenvoud en gebruiksvriendelijkheid dat je de ruimte geeft voor je creativiteit!

solentro.nl

Levering voor Kerstmis!

Christmas


Normale levertijd: Ongeveer 1-2 weken.

Rond Kerstmis leveren we veel sneller. Om je boek op tijd voor Kerstmis te kunnen leveren, zouden we je bestelling zo snel mogelijk willen ontvangen, maar niet later dan maandag 17 december, 02.00 uur!*.


Hoe eerder je bestelt,
des te sneller we je bestelling naar
je toe kunnen sturen.


*Als je bestelling meerdere boeken en/of een groot boek betreft, kan de levering langer duren. Solentro kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor vertraging van de levering en nalatige behandeling veroorzaakt door de distributeur. Als je er zeker van wilt zijn dat je je bestelling op tijd voor Kerstmis ontvangt, plaats je bestelling dan begin december.


"All I want for Christmas is..." een boek!

Christmas

Kerstmis staat voor de deur en we zijn er zeker van dat jullie allemaal zin hebben in sneeuw, Kerstliedjes en veel cadeaus.

Het zijn drukke tijden en we zijn allemaal op zoek naar het perfecte Kerstcadeau voor onze geliefden... wij hebben het antwoord - een boek.Er is namelijk weinig leukers dan het cadeau doen van een mooi boek vol herinneringen!

Voor degenen die teksten en foto's van anderen verzamelen, zorg ervoor dat je onze optie "Nodig anderen uit" gebruikt, om zo het beste Kerstcadeau ooit te maken!


Eindelijk is hij er!

Movie - make your own book

Veel klanten hebben ons gevraagd een video met instructies te maken en deze is er nu eindelijk! Bekijk de video op YouTube om te zien hoe gemakkelijk het is om je eigen boek te maken. We geven je een aantal goede tips en ideeën voor je volgende project.

En als je er toch bent, klik dan op de abonneerknop voor meer aankomende video's.


Ik wens je het beste!

/Hampus & Tobias Schildfat, broers en oprichters

Bij Solentro kun je je eigen boek maken, fotoboek, foto album, trouwboek,
afstudeerboek (jaarboek), doopboekgedenkboek, blog boek, pensioenboek, "mijn eerste boek"
- we richten ons op eenvoud en gebruiksvriendelijkheid dat je de ruimte geeft voor je creativiteit!

You are receiving this newsletter because you are a customer or an account holder at Solentro.

Can't read this newsletter? Click here.
Cancel your subscription? Click here.